Hogy micsoda az Európa Pont? Ó, igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudja változtatni az alakját! Ha akarja olyan, mint egy információs központ, vagy kultúrintézet, vagy kávézó, vagy könyvtár, vagy játszóház, vagy komoly konferencia helyszín, vagy vitacsatatér.

Most leginkább egy barátságos helyre hasonlít, amelyik már nagyon várja, hogy megnyíljon az újév utáni szombaton, és megteljen élettel. Lehet benne majd újságot olvasgatni, WIFIzni, találkozni, barátkozni, megtudni, hogyan lehet és milyen más országban tanulni, dolgozni, élni, lehet majd koncerteket hallgatni, mozizni, európai gondolkodókkal, személyiségekkel beszélgetni. És személyesen feltenni az összes kérdésedet Európáról, az Európai Unióról, amit eddig nem mertél vagy nem tudtál megkérdezni. Egy európai hely, ami pont a Tied! Folytatása következik.

0 Vissza
Címkék: európa pont

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr492528290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása