1_1.pngAz Európa Pontban szeptemberig nem lesznek nálunk rendezvények, de ahogy a korábbi években is, a fesztiválszezonban is aktívak maradunk. Kinn vagyunk a ma kezdődő EFOTT-on is, ahol partnerszervezeteinkkel együtt európai uniós és az európai kultúrához kapcsolódó programmal, játékokkal és beszélgetésekkel várunk.

A sukorói strandon szerdától vasárnapig szervezett EFOTT több mint 45 éve az egyetemisták kedvenc nyári bulija. A „legnagyobb egyetemi buli” UNIversum helyszíne olyan találkozási pont, amely segít közösségeket alkotni, a már meglévő közösségek pedig együtt tölthetik el idejüket. A partizást kipihenve kötetlenül élvezheted a tudást – napközben, nyugodt körülmények között vehetsz részt a felsőoktatási intézmények, civil és társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok aktivitásain.

Partnereinkkel kint leszünk mi is: az Európa Pont, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája. Az UNIversum Európa Pont helyszínén, az EU-sátorban mindennap izgalmas uniós kvízekkel és óriás társasjátékkal készülünk, és fel tudsz iratkozni az europaert.eu közösség platformjára. Pénteken két magyar európai parlamenti képviselő – 14 órakor Donáth Anna, 17 órakor pedig Ujhelyi István – lesz a vendég egy beszélgetésre. Szombaton az Európai Bizottság európai ifjúsági-információ szolgáltató hálózata, az Eurodesk segítségével tájékoztatást nyújtunk általánosságban az Európai Unióról, konkrétan pedig az EU által kínált ifjúsági és egyéb lehetőségekről: 15 órától meghívott szakértőnk tart eladást az EU ifjúsági programjairól – ennek részleteit itt találod.


Idén az Európa Pont sátrát az EFOTT Challenge állomásai között is megtaláljátok. Az EFOTT Challenge résztvevői az erre fejlesztett applikáció letöltésével és egy-egy kihívás teljesítésével pontokat gyűjthetnek, a legtöbb pontot gyűjtő játékosokat pedig naponta nyereményekkel jutalmazza az EFOTT csapata (minderről további információ itt elérhető). Mi is izgalmas feladattal készülünk a játékosoknak. Vegyél részt, pörgesd meg a szerencsekerekünket és teszteld tudásod az Európai Unióról és annak tagállamairól!

Gyere, beszélgessünk a jövődről!

A képek korábbi fesztiválos kitelepüléseinken készültek.

---
Az Európa Pont az Európai Bizottság és Európai Parlament információs és kulturális központja a budapesti Millenáris Parkban. Az európai kultúra házaként
tájékoztat, szórakoztat, közösségi térként beszélgetéseknek ad teret, embereket hoz össze európai témákhoz és kultúrákhoz kapcsolódóan.

Olvasd el többi
bejegyzésünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hallgasd a podcastunkat, kövess minket a Facebookon és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete YouTube csatornáján és gyere el ingyenes programjainkra, vagy, ha nem lehetséges a személyes jelenlét, kövesd őket online!

0 Vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr2118165610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása