ep1.PNGKorábban már írtunk sokféle szolgáltatásunkról, amelyekkel programjainkon kívül találkozhattok nálunk. Tanácsadó szolgáltatásunk bármilyen gyakorlatias uniós kérdésben segíti az eligazodást (személyesen hétköznaponként munkaidőben, telefonon és e-mailben is), hatalmas és folyamatosan bővülő uniós szakkönyvtárunk pedig sokak számára jelent megfelelő kutatási alapot például szakdolgozatok megírásához. Az uniós szakpolitikák mindegyikével kapcsolatban a legfrissebb tájékoztató anyagokat megtaláljátok nálunk, az Európa Pontban. A legkisebbeket pedig játéksarok várja, ha kisgyereketekkel járnátok erre.


civilinfo.jpgMindezek mellett mostantól új szolgáltatással várunk benneteket: az Európa Pontban működő tájékoztató szolgáltatásunk ezentúl kimondottan a hazai civil szervezeteket is támogatja tanácsadással, első sorban központi, brüsszeli koordinálású pályázati lehetőségekkel kapcsolatban. Nem könnyű eligazodni a számtalan központi pályázati lehetőség között: a civil szervezetek sokszor nem is értesülnek róla, hogy milyen extra forrásbevonásokra van lehetőségük egy-egy brüsszeli pályázat kapcsán a profiljukhoz kapcsolódó területen. A szolgáltatás első sorban belépő és útbaigazító pontként működik: tájékoztat a legfontosabb aktuális lehetőségekről, és gyakorlatias tanácsokkal segíti a sikeres pályázatot. Emellett kollégáink rendszeres partnerkereső, networking rendezvényekkel, workshopokkal, valamint inkubációs programokkal is támogatják a civil szervezeteket. Segítséget nyújtanak kapcsolatok és együttműködések kialakításában, együttműködve a központi uniós forrásokat koordináló hazai társszervezetekkel és a budapesti nagykövetségekkel.

Az ingyenesen igénybe vehető tanácsadó szolgáltatások mellett az Európa Pontban a civil szférát megcélzó kiadványok, ismertetők és publikációk számára kialakított, külön információs sarkot találtok. A Magyarországon elérhető pályázati lehetőségeket a könnyebb tájékozódás érdekében forrástérkép és pályázati ismertetők formájában folyamatosan frissítjük.

Az EU Civil Információs Pontot személyesen az Európa Pontban, telefonon a 06 1 209 9737-es telefonszámon hétfőn, szerdán és csütörtökön 14-18-óra között érhetitek el; ezzel kapcsolatos kérdéseiteket előzetesen a civilinfo@eu.hu címen tehetitek fel. A szolgáltatásról további információt, valamint a folyamatosan frissülő tájékoztatókat itt találjátok.

Forduljatok hozzánk bizalommal! :-)

ep2.PNG

Az új szolgáltatás az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének támogatásával valósul meg.

0 Vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr118743636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása