montazs.pngIdén újra lesz uniós futás! Tavaly a járvány miatt sajnos elmaradt a Magyarország uniós csatlakozását ünneplő futóverseny, de az ideit már nem lehetetlenítheti el. 2021-ben virtuális futásra várunk mindenkit, aki egy 17 kilométeres távval szívesen ünnepelné hazánk uniós tagságát és az Európa-napot. Tartsatok velünk!

Új „normális”

A Covid alaposan felforgatta az életünket: számos korábban mindennaposnak számító dolog háttérbe szorult, új szokásokat kellett kialakítanunk a járványhoz alkalmazkodva. Ahogy sok területen a digitális és a virtuális lett az új normális, néhány új, korábban elképzelhetetlen, ötletes kezdeményezés is napvilágot látott – van tehát  pozitív hozadéka is a jelenlegi helyzetnek.

Folyatva a korábbi évek hagyományát, idén a járványügyi helyzethez alkalmazkodva virtuálisan rendezzük meg az Európa-naphoz kapcsolódó EU-s futást. Ez azt is jelenti, hogy a 17 évvel ezelőtti csatlakozásra emlékeztető 17 kilométeres távot most kötetlenül, bárhol teljesíthetitek.

Regisztrálj, fuss, trackelj, fotózz, oszd meg és nyerj!

A részvételhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni az esemény hivatalos oldalán, utána a megadott időintervallumon belül (2021. május 1. 00:01 és május 9. 14:00 között) lefutni 17 kilométert, amit valamilyen applikáció segítségével rögzíteni kell. A távot egyedül vagy kétfős csapatban – tetszőleges megosztásban – lehet teljesíteni. A futás adatait ezután fel kell tölteni a honlapon megadott helyre, és kész is, jöhet a jutalom! :-)

Az első kétezer futó, aki feltölti az eredményét, a korábbi évekhez hasonlóan emlékérmet kap. Lesz tombola is: a teljesítők között 5 okosórát, 4 futóhátizsákot és 4 softkulacsot sorsolunk ki a virtuális Európa-napi fesztivál keretében május 9-én.  Készítsetek fotót az útvonal során EU-s fejlesztésekkel, töltsétek fel a futás Facebook eseményéhez #17év17km hashtaggel, és további értékes ajándékokat nyerhettek.

A regisztráció már elindult, a részvételről minden fontos információt megtaláltok a futás oldalán. További naprakész infókért pedig kövessétek az EU-s futás Facebook oldalát is.

Csatlakozzatok hozzánk idén is! Jó futást kívánunk!


Képek forrása: Flickr / Európa Pont (Képszerkesztőség, Adrián Zoltán)

-----
Az Európa Pont az Európai Bizottság és Európai Parlament információs és kulturális központja a budapesti Millenáris Parkban. Az európai kultúra házaként 
tájékoztat, szórakoztat, közösségi térként beszélgetéseknek ad teret, embereket hoz össze európai témákhoz és kultúrákhoz kapcsolódóan.

Olvasd el többi 
bejegyzésünk, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket a Facebookon és gyere el ingyenes programjainkra, vagy, ha nem lehetséges a személyes jelenlét, kövesd őket online!

0 Vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr2416508086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása