"Eyes left at Lake Balaton"

This one was taken in Zánka, the fearless lady sunned her shoulders in the 40 degrees at noon, while she was observating an occurrence which can not actually be seen in the picture.

A "Balatonos balranézős" képet Zánkán sikerült elkészíteni, a bátor hölgy a közel 40 fokos déli napsütésben süttette a vállait, mindeközben egy a képen nem látható eseményt figyelt meg.



"Fisherman"

This picture was made, at the Lágymányosi Bridge, in May, at the start of the 'line-fishing' saison.

A második "Horgászós" kép, a lágymányosi híd lábánál készült, májusban a dunai 'halszezon' kezdetén.



"Smile"

The denture smiled at me in a sunshine morning in November, 6am, at Kőbánya-Kispest, next to a bus stop. I think it could be related with the chicken bones and the fag end why it was lying there.

A "Mosoly" egy napsütéses novemberi reggel 6 óra tájt mosolygott rám Kőbánya Kispesten a buszmegállóban, gondolom a csirkecsonttal és cigarettacsikkekkel összefüggésbe hozható, hogy miért is hevert ott.



"Hungarian Bear"

The photo with the gummy bears is supposed to point out that the Hungarians could find each other under any circumstances and have fun together.

A "Magyar medvés" arra próbál rámutatni, hogy a magyarok akárhol, akármilyen közegben megtalálják egymást és együtt mulatnak.  

0 Vissza
Címkék: magyarness

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr732876534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása