plum-cake-2662696_960_720.jpgSorozatunkban ezidáig Luxemburg még nem mutatkozott be, ezt a hiányosságot pótoltjuk most: mutatunk egy igazi szeptemberi finomságot a kis nagyhercegségből: a Quetschentaartot. Szuperkönnyen elkészíthető, kevés összetevős süti, amely hagyja a frissen megérett őszi szilvát érvényesülni: igazi kis őszi csábítás.

0 Vissza

finnorszag_1.jpgSzuper programokkal készülünk az első igazán őszi hónapra: októberben eljön hozzánk a Semmi című könyvével világhírűvé vált dán írónő, Janne Teller, Giannival és Mautner Zsófival (Chili & Vanília) pedig aktuális gasztrotémákról beszélgetünk majd. Filmklubunkban bepillantást nyerhetünk a sakkmester Polgár lányok nem mindennapi életébe, egy csésze erejéig ismét a soros elnök Finnországba utazunk, és Boggie hoz popos, jazzes, francia sanzonos és világzenei dallamokat a Pontba.

0 Vissza

sport4.pngIdén ötödszörre mozdul Európa egyszerre az Európai Bizottság kezdeményezésére: az európai sporthéten hétfőtől a kontinens minden szegletében millióféle sportot lehet kipróbálni, vagy akár csak egy jót edzeni közösen. Magyarországon is rengeteg ingyenes sportprogramból lehet szemezgetni, a kellemes őszi időben nem árt egy kicsit kimozdulni a komfortzónánkból. Ráadásul Budapest idén sportfőváros!

0 Vissza
süti beállítások módosítása