A Millenáris Fogadóban igazi vásári forgatag alakult ki, csak éppen árusok helyett a különböző európai intézmények és kulturális intézetek standjai körül tolong a jónép. Gyakorlatilag nyílt napot tart a Bizottságtól kezdve a Parlamenten át a fiatalok mobilitását és tanulását segítő különböző programokig számtalan intézmény és alapítvány.


Millenáris Fogadó from Európa Pont on Vimeo.


Pályázati lehetőségekről és az egyes szervezetek szerepéről egyaránt információt kaphatnak az érdeklődők - bár elsősorban inkább a szórakoztató programok vonzzák a tömeget. A nyelvi koktélbár nem korlátozódik az EU nemzeteire, a Goethe-Institut, az Institut Français vagy az Osztrák Intézet mellett a Svájc nagykövetsége és az Izraeli Kulturális Intézet is képviselteti magát.

 

3 Vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr362569458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miett2 2011.01.09. 15:55:37

Érdeklődni szeretnék, hogy az e hétvégi gyerekprogram csak kivételes alkalom, vagy máskor is lesz idegennyelvű interaktív játszóház, meg előadások a kicsiknek? Hol lehet megnézni esetleg előre a programot.

Vidékről ugyanis nem olyan egyszerű elugrani a Millenárisra. De ha időben tudjuk, és van miért....!

Európa Pont 2011.01.13. 19:00:20

Hétvégén sajnos egyelőre nem leszünk nyitva, hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között egy kis gyereksarokkal várjuk a legkisebbeket.

A legközelebbi nagyobb szabású (a nyitáshoz mérhető) rendezvényünk május 7-én, az Európa Napi Fesztivál lesz a Millenáris Parkban, ahol szintén lesz számos interaktív gyerekprogram, bábelőadás és koncert.

A www.eu.hu weboldalon vagy a www.facebook.com/europapont oldalakon megtalálhatóak a programjaink :)
süti beállítások módosítása