Logo Pic
venember83 2024. április 17.

Yıldız lehet a megújuló Juve arca

yildiz_kenan_golorom_3.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy legkésőbb az Olasz Kupa-döntő után. A fiatal török fenomén nemrégiben meghosszabbította szerződését az adidasszal, és a márka arca lesz a jövőben.

A fiatal támadóról Fabrizio Ravanelli is nagyszerű véleménnyel van, és a Juventus legendája szerint a tízes meznek is jó helyet lehet a támadón: „Az én olvasatomban Kenan Yıldıznek a szélen van a helye az ellenfél kapujától 20-30 méterre. Rendkívüli minőséget képvisel a pálya adott harmadában, és nem maradhat távol az ellenfél tizenhatosától. A 10-es mez? Én mindenféle kétely nélkül odaadnám neki. Mivel ezzel felelősséget is kap a srác, akinek a 10-eshez méltó mentalitással kell felnőnie, és éreznie kell a klub bizalmát. Ezzel a mezzel még inkább a klub projektjének a középpontjában érezhetné magát.” - osztotta meg a véleményét Fehér Toll a TV Play műsorában.

A La Stampa értesülései szerint egyébként jövőre már Kenan Yıldız fogja viselni a tízes mezt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy natúr camembert teszt
Linda Morvai • 9 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 8 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 6 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 5 nap
Agresti: Di Gregorio, Zirkzee és Greenwood valós célpont
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
A betegségek pszichés aspektusai
Egy betegség – legyen az egy gyorsabb lefolyású influenza, vagy egy hosszú éveken át elhúzódó krónikus probléma – általában csak orvosi szemmel van vizsgálva. Feltárják a főbb tüneteket, illetve a lehetséges kezelési lehetőségeket, majd a gyógyulást megcélozva addig nézik az adatokat, amíg azok…
Hajsza a győzelemért – Matricázás és átalakítás 1. rész
A Hajsza a győzelemért a kedvenc Forma-1-es filmem. Nem mintha olyan sok értékelhető alkotás lenne ebben a témában, de rám nagy hatással volt Ron Howard filmje, amiben Niki Lauda és James Hunt párharcát dolgozták fel. Bár kétségtelen, hogy vannak benne történelmi pontatlanságok és csúsztatások, de…
>