rost.jpgAhogy az esős május után egyre biztosabban érkezik a nyár és a jó idő, mindannyian készülünk már a nyári pihenésre. A szünidő előtt azonban még egy sor szuper zenés produkcióval és egy fergeteges szezonzáró bulival készülünk nektek, ahol fellép a Balkan Fanatik, valamint a Parfüm című dalhoz készült klippel világhírűvé vált Boggie és Sinha Róbert is. Sőt, a hónap elején Rost Andrea is koncertet ad nálunk.

A hónap elején, 6-án jön el hozzánk a Liszt Ferenc-, Prima Primissima és Kossuth-díjas operaénekesnő, Rost Andrea. A milánói Scala és a New York-i Metropolitan közönsége után az Európa Pont vendégeiként most ti is meghallgathatjátok, hogyan énekli leghíresebb szerepeit (mint például a Traviatából Violetta vagy a Figaro házasságából Susanna), de a koncerten nemrégiben megjelent nagylemezéről is énekel majd dalokat.

Június 12-én a könnyedebb zenei stílusoké lesz a főszerep, esti koncertjeink előtt pedig előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal és különleges retextil workshoppal várunk benneteket, ahol bemutatjuk, hogy mi mindenhez kezdhetünk a ruháinkkal, ha már nem jönnek ránk vagy tönkrementek. A retextil-technológia magyar találmány, egy gondolkodásmód, mely világosan és példaértékűen reagál a XXI. század társadalmi problémáira és környezeti kihívásaira. A Retextil műhelyében mindenki megtanulhatja, hogyan tud otthon, költségmentesen művészeti értékkel bíró használati tárgyakat, ruhákat, kiegészítőket és berendezési tárgyakat készíteni.

A buli ezt követően, hat órakor kezdődik Csemer Boglárka Boggie és Sinha Róbert világzenei duójával. Boggie Parfüm című videoklipjét alig két hónap alatt csaknem 25 millióan látták világszerte. Róberttel 2013 óta dolgoznak együtt, közös produkciójuk valódi világzenei különlegesség, mely különböző műfajok (tangó, flamenco, jazz, pop) elemeiből épül fel. Este 8-tól pedig a díjnyertes hiphop – elektronikus zenével világzenét vegyítő Balkán Fanatik a felelős a jó hangulatért. Az este folyamán minden albumukról játszanak számokat – a buli garantált, gyertek, és mulassatok velünk egy jót a nyári szünet előtt! :-)


Velük kívánunk nektek kellemes nyári szünetet – szeptemberben ismét várunk benneteket!


A május 24-án megnyílt GYEREKARC kiállítást júniusban is megnézhetitek az Európa Pont melletti téren, a Millenáris Parkban. Az „Itt vagyok, ragyogok!” címmel meghirdetett pályázatra érkezett, az egészség témaköréhez kapcsolódó legszebb rajzokat óriásplakátokon láthatjátok egészen június 29-ig.

1 Vissza
Címkék: programajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://europapont.blog.hu/api/trackback/id/tr876225468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aser 2014.06.05. 08:01:18

Elég bonyolult kinyomozni,mi a címe az Európa Pontnak.
Talán ezért látogatják kevesen a tényleg jó programokat.
Nem lehetne kiírni a weblap tetejére,és a FB elejére?
süti beállítások módosítása